Feestje om te lezen

We noemen het met opzet geen nieuwsbrief maar een ‘minimagazine’ omdat het een feestje is om te lezen. Spannende verhalen van sloepvaarders, toffe aanbiedingen, te gekke anekdotes, een mooie merkspecial, een hele Sloepenpost in het teken van grote watersportbeurzen zoals Boot Holland, HISWA Amsterdam Boat Show en HISWA te water. Alles voor de leukste watersporters van Nederland.

Aanmelden sloepenpost

Sloepenpost gemist? Lees ‘m hier!

  • Update Volgt binnenkort
  • Update Volgt binnenkort

Aan het roer met…

Sloepvaarders vertellen het verhaal achter hun sloep. Hoe zijn ze tot hun keuze gekomen? Wat vinden ze het leukste aan het varen? Welke naam heeft de sloep en wat betekent deze? Wat zijn de gewoontes aan boord? En natuurlijk pikante, leuke, ontroerende, hilarische anekdotes.

Kapitein van het Jaar

We hebben allemaal lieve vrienden, leuke familie en bijzondere mensen om mee te gaan varen. Iedereen wil wel eens aan het roer staan. Even de kapitein zijn. En zelf ben je dat natuurlijk ook, de kapitein van je eigen sloep. Geniet mee van al die glunderende koppies in onze galerij.

Achter de schermen…

Elke gepassioneerde sloepenbouwer heeft een verhaal. Elke bestuurder in de watersport of wie dan ook met een warm hart voor de watersport heeft een geschiedenis. Waar halen ze hun inspiratie vandaan? Wat vinden ze het meest uitdagend? Die verhalen zijn het waard om te vertellen.

Hond aan boord

Huisdieren horen bij Nederlanders. Ze gaan overal mee naar toe. Maakt niet uit waar, maar ze gaan gewoon mee. Ze horen erbij. Honden zijn bij uitstek genieters op het water. Natte neuzen over de reling, kwispelende staarten van plezier en wapperende oren in de wind. Staat jouw viervoeter er al tussen?

Stuurboord_Bakboord

Interviews met verschillende mensen uit de vele takken die de watersport heeft. Een havenmeester, een dijkgraaf, een beursmanager en ga zo maar door. Allemaal bevlogen vakmensen die iets te melden hebben. Informatief, boeiend, leerzaam en interessant. Interviews die je inzichten geven en fascineren.

Piraatjes op het water

Jong geleerd is oud gedaan. Laten we vooral de jeugd meenemen en betrekken bij het varen. Zij zijn de toekomst. Laat ze lekker meegenieten en leer ze hoe heerlijk het op het water is. Zet ze eens aan die helmstok en geef eens het roer over. De mooiste Piraatjes in ons fotoalbum.